Brussel, België

29 Oct by Ruben

Brussel, België

De stad wordt erkend als de grootste metropool van België. Het omvat 19 districten. De stad België is eveneens belangrijk voor deze regio’s en is bovendien de hoofdstad van het land. Brussel telt nu ongeveer 1 miljoen mensen, hoewel het aantal inwoners in de grootstedelijke zone ongeveer 1,8 miljoen bedraagt. Na de Tweede Wereldoorlog werd Brussel het middelpunt van verschillende enorme verenigingen, bijvoorbeeld de NAVO (Noord-Atlantische Verdragsorganisatie). Talrijke verenigingen hebben bovendien hun centrale commando in Brussel gepositioneerd, wat de stad tot een politieke en wereldwijde verenigingsstad maakt. Om met het Nederlands te beginnen was de taal normaal onder Brusselaars, maar later veranderde het patroon naar het Frans.

Brussel heeft een buitengewoon maritieme sfeer. De stad krijgt ongeveer 200 dagen neerslag. Het middenseizoen loopt in wezen van april – augustus. De temperatuur schommelt in de zomer tussen de 20 en 25 graden. Evenzo komt de stad in de zomer wat vocht tegen. De winters beginnen vanaf september en de temperatuur midden september begint naar een lagere kant te gaan en voor het einde van de maand zakt het bijna tot 10 graden. De winters zijn koud in de stad en de nacht is veel kouder dan overdag. De temperatuur varieert van 0 tot 5 graden. De koudere tijd van het jaar is van september tot juni, aangezien in het midden van juli de drukte begint toe te nemen en ook de temperaturen. Neerslag kan overal in Brussel normaal zijn, maar het gebeurt meestal in het winterseizoen.

Zoals aangegeven door de inzichten van mei 2008 telde Brussel ongeveer 1.070.841 bewoners. De stad beslaat absoluut de regio van ongeveer 161.382 vierkante kilometer. Brussel kreeg voor alles heel veel mensen die uit Frankrijk en Marokko verhuisden en zich op hun gemak voelden in Brussel, wat op de lange termijn de bevolking van de stad uitbreidde. Daarnaast zijn er Arabieren, moslims en talloze individuen uit Spanje. Brussel kan de stad van gemengde samenlevingen worden genoemd, omdat het de thuisbasis is van individuen uit verschillende stichtingen en netwerken.

Design is een solide vakgebied in Brussel, want er zijn heel veel plekken in Brussel die een van de belangrijkste bezwaren voor vakantiegangers hebben gekregen. Het Grand Palace is er een van die consequent een enorm aantal vakantiegangers van over de hele wereld ontvangt. Evenzo werd het herinnerd voor de vervallenverklaring van “UNESCO Werelderfgoed” in 1988. Naast het “Verbazend Paleis”, is een andere structuur waarvoor Brussel geprezen wordt het “Atomium” dat is gemaakt in het Heizelpark. De structuur toont de figuur en het uiterlijk van een molecuul dat ongeveer 90 meter lang is.

Financieel is Brussel solide omdat het veel ondersteunt en bovendien krachtig bijdraagt ​​aan de economie van België. Brussel haalt zijn inkomsten doorgaans uit het administratiegebied. Kunstwerkindustrie is de meest geëvolueerde industrie in Brussel.

Brussel loopt niet achter op een grote stad van de wereld op het gebied van instructie, aangezien de stad verschillende hogescholen heeft die overal ter wereld beroemd zijn vanwege het geven van kwaliteitsvolle opleidingen aan verschillende jaren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *